fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-53%

Isla-nojatuoli mallikappale

449,00

(sis. alv 24%)

Isla-nojatuolin suunnittelussa on huomioitu esteettömyysvaatimukset muotoilua unohtamatta. Mallikappale Isla-nojatuolista on nähtävillä Niemen Tehtaiden näyttelytilassa Sastamalassa.

Outlet-tuotteissa toimitustapana on vain nouto tehtaalta.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Isla-nojatuolin suunnittelussa on huomioitu esteettömyysvaatimukset muotoilua unohtamatta. Tuolin kaunis ulkomuoto ei alleviivaa sen roolia esteettömän asumisen kalusteena.

Korkealla selkänojalla varustetussa nojatuolissa on jämäkkä vaahtomuovi ja riittävän pysty istuinasento, joka helpottaa tuolilta nousemista. Käsinojien keinonahkapaikat suojaavat kulumiselle ja likaantumiselle altista kohtaa, paikkojen materiaali on antibakteerinen ja helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Tuoli on verhoiltu kestävällä, laadukkaalla, julkitilakäyttöön suunnitellulla verhoilukankaalla.  Istuinosan verhoilu on irrotettava ja konepestävä. Istuinosa on lisäksi kosteussuojattu.

Materiaalit ovat erittäin kestäviä ja ne sopivat niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Alaselkää tukeva irtotyyny sisältyy hintaan.

Isla-sohvakalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

Outletin mallikappaleet ovat yksittäiskappaleita, eikä niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteet voivat olla prototyyppejä, mallistosta poistuvia tuotteita, poistoeriä, 2-laatuisia tuotteita, palautuksia tai kuvausmalleja.

Mallikappale Isla-nojatuolista on nähtävillä Niemen Tehtaiden näyttelytilassa Sastamalassa. Mallikappaleessa voi olla pientä kulumaa ja käytön jälkiä.

Tuotteen mitat

Leveys: 69 cm
Syvyys: 61 cm
Korkeus: 105 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallinen vaahtomuovi 45 ja 23 kg/m3
Verhoilumateriaali: Julkitilakäyttöön suunniteltu, kestävä sekä laadukas verhoilukangas ja käsinojapaikoissa likaa hylkivä, antibakteerinen keinonahka
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan valmiiksi kasattuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 27 kg
Mitat 108 × 72 × 63 cm

Saatat myös pitää...