fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Fanni K -lepotuoli Lempi

299,00

(sis. alv 24%)

Vaaleasta rottinkipunoksesta valmistettu Lempi-tuoli tuo sisustukseen lämpimän tuulahduksen. Rottinkia on helppo yhdistellä myös muiden eri materiaaleista valmistettujen tuotteiden kanssa.

Verkkokaupastamme saatavilla myös siroilla metallijaloilla oleva Lempi-rahi.

Saatavuus

Ei varastossa

Tuotetiedot

Lempi-rottinkituoli on näyttävä, katseet puoleensa vetävä huomionherättäjä, joka houkuttelee hunajaisella värillään. Lempi-lepotuolin ilmettä saa helposti muutettua esimerkiksi taljalla, torkkupeitolla tai koristetyynyillä.

Luonnollista, maanläheistä rottinkia voi rohkeasti yhdistellä muiden eri materiaalista valmistettujen huonekalujen kanssa. Lempi-tuolissa vaalealle puulle sopivan kontrastin luovat mustat jalat.

Lisäksi sirot metallijalat tuovat tuolin ilmeeseen kepeää ilmavuutta. Kevyttä lepotuolia on helppo liikutella ja vaihtaa sen paikkaa huoneesta toiseen sisustusinspiraation iskiessä.

Lempi-sarjaan kuuluu myös rottinkinen Lempi-rahi. Lempi-kalusteilla voi sisustaa viihtyisäksi melkein minkä tahansa kodin huoneista: olohuoneen, takkahuoneen tai vaikka katetun terassin.

Lempi-lepotuolin painoraja on 150 kg.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisia kalusteita ei kannata esimerkiksi heitellä tai kohdella kovakouraisesti, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Rottinkikalusteille istuttaessa suositellaan rauhallista, rentoa laskeutumista.

Tuotteen mitat

Leveys: 80 cm
Syvyys: 70 cm
Korkeus: 97 cm

Tekniset tiedot

Runko: Rottinkia
Jalat: Metallia
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Painoraja: 150 kg

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 10 kg
Mitat 97 × 80 × 70 cm

Saatat myös pitää...