fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-20%

Fanni K -rahi Lempi

119,00

(sis. alv 24%)

Lempi-rahi sulostuttaa sisustajia siroudellaan ja monilla käyttömahdollisuuksillaan.

Vaaleasta rottinkipunoksesta valmistettu rahi tuo sisustukseen ripauksen rentoutta, maanläheisyyttä ja lämpöä. Yhdistä Lempi-rahi Lempi-lepotuolin kanssa ja katseet vangitseva kodin sisustuselementti on valmis.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Lempi-rottinkituolin kanssa yhteensopivalla Lempi-rahilla luot vaikuttavan sisustuskokonaisuuden kotiin kuin kotiin.

Vaaleasta rottinkipunoksesta valmistetun rahin päälle voi rennosti laskea jalat lepäämään, jos istuskelee Lempi-lepotuolissa. Rahi toimii myös yksittäisenä huonekaluna, esimerkiksi laskutilana tai lisäpöytänä kapeassa eteisessä tai yöpöytänä makuuhuoneessa.

Hunajaisen väristä, maanläheistä rottinkia voi yhdistellä rohkeasti eri materiaalista valmistettujen huonekalujen kanssa. Sopivaa kontrastia vaalealle puulle tuovat rahin mustat jalat.

Sirot metallijalat tuovat lisäksi rahin ilmeeseen kepeää ilmavuutta. Kevyen rahin paikkaa on myös helppo vaihtaa huoneesta tai käyttötarkoituksesta toiseen.

Lempi-kalusteilla voi sisustaa viihtyisäksi melkein minkä tahansa kodin huoneista: olohuoneen, takkahuoneen tai vaikka katetun terassin.

Lempi-rahin painoraja on 100 kg.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisia kalusteita ei kannata esimerkiksi heitellä tai kohdella kovakouraisesti, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Rottinkikalusteille istuttaessa suositellaan rauhallista, rentoa laskeutumista.

Tuotteen mitat

Leveys: 61 cm
Syvyys: 43 cm
Korkeus: 39 cm

Tekniset tiedot

Runko: Rottinkia
Jalat: Metallia
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Painoraja: 100 kg

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 6 kg
Mitat 63 × 45 × 40 cm

Saatat myös pitää...