fbpx

No products in the cart.

VERKKOKAUPAN VARASTOTUOTTEET LÄHETETÄÄN 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ. TUOTTEITA VOI NOUTAA MYÖS SUORAAN TEHTAALTA.

Kielo-riippukeinu

198,00

(sis. alv 24%)

Maanläheinen rottinki-riippukeinu tuo moderniin sisustukseen ripauksen rentoutta.

Keinua on saatavilla luonnonvärisenä ja mustana. Molemmat värit ovat tilaustuotteita, joita saamme varastoon heinäkuun aikana.

Poista

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Kielo-riippukeinussa on nautinnollista keinutella niin aurinkoisina kesäaamuina kuin hämärtyvinä syysiltoinakin. Riippukeinun pyöreä, perinteinen muotokieli kutsuu syliinsä rentoutumaan ja viihtymään.

Katosta roikkuva riippukeinu sopii kodin moniin tiloihin, kuten parvekkeelle, olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Luonnonvärisiä rottinkikalusteita voi yhdistellä rohkeasti mustien, kevyiden metallikalusteiden kanssa, kun taas musta rottinki piristyy sinapinkeltaisesta väripilkusta.

Yhtenäinen, muotoon ommeltu, valkoinen pehmuste lisää riippukeinun istumamukavuutta. Pehmusteessa on narut, joilla se kiinnitetään keinuun. Pehmuste on kiinteästi verhoiltu eli päällinen ei ole irrotettavissa.

Pehmusteen lisäksi tuote sisältää 3 metriä pitkän ripustusköyden, jolla keinun saa kiinnitettyä kattoon roikkumaan. Keinuun sopivat kiinnityskoukut täytyy ostaa erikseen.

Kielo-riippukeinua on saatavilla luonnonvärisenä ja mustana. Painoraja 95 kg.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisilla kalusteilla ei kannata esimerkiksi hyppiä, pomppia tai kiipeillä, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Rottinkikalusteille istuttaessa suositellaan rauhallista, rentoa laskeutumista.

Pehmusteelle suositellaan käsinpesua, max. 30 asteessa. Tarvittaessa voi käyttää mietoa pesuainetta.

Tuotteen mitat

Leveys: 95 cm
Syvyys: 54 cm
Korkeus: 109 cm

Tekniset tiedot

Runko: Rottinkia
Köysi: 3 m pitkä manilaköysi
Pehmuste: Pestävä, suositellaan käsinpesua max. 30 asteessa
Pehmusteen väri: Valkoinen
Painoraja: 95 kg
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 8 kg
Mitat 110 × 96 × 55 cm

Saatat myös pitää...