fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni
-30%

Linnea-keinutuoli

138,60

(sis. alv 24%)

Linnea-keinutuolin kanssa voi yhdistellä monenvärisiä torkkupeittoja, tyynyjä tai taljoja. Kevyttä keinutuolia on helppo liikutella paikasta toiseen.

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetunnus (SKU): Y13-2470-212 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,
Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Linnea-keinutuoli on iätön, aikaa kestävä klassikkomalli.

Kun keinussa istuu ja keinuttelee, niin taatusti rentoutuu. Kauniin muotokielensä  ja siron kokonsa ansiosta keinutuolia on kevyt liikutella paikasta toiseen. Linnea-keinutuoli sopii hyvin yhteen myös muiden rottinkisten kalusteiden kanssa.

Rottinkia voi ennakkoluulottomasti yhdistellä vaikka mustien, metallisten kalusteiden kanssa. Moderniin sisustukseen maanläheinen rottinki tuo ripauksen rentoutta.

Luonnonvärisen keinutuolin kanssa sopivat monenväriset taljat, torkkupeitot ja sisustustyynyt. Keinutuolin painoraja on 95 kg.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisilla kalusteilla ei kannata esimerkiksi hyppiä, pomppia tai kiipeillä, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Rottinkikalusteille istuttaessa suositellaan rauhallista, rentoa laskeutumista.

Tuotteen mitat

Leveys: 70 cm
Syvyys: 94 cm
Korkeus: 84 cm
Istumaleveys: 48 cm
Istumasyvyys: 49 cm
Istumakorkeus: 42 cm

Tekniset tiedot

Runko: Rottinki
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Painoraja: 95 kg
Tuotteen valmistusmaa: Indonesia

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 6 kg
Mitat 96 × 92 × 72 cm

Saatat myös pitää...