fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Linnea-tuoli

158,00

(sis. alv 24%)

Luonnonvärisen Linnea-tuolin kanssa voi rennosti yhdistellä ruskeaa, beigeä ja vaaleita sävyjä. Musta tuoli yhdistettynä sinapinkeltaiseen luo eleganttia tunnelmaa.

Poista

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Siropiirteinen Linnea-tuoli henkii rentoa boho-tyyliä. Yhdistä luonnonläheiseen rottinkituoliin värikäs torkkupeitto, iso viltti, muhkeat tyynyt tai pehmeä lampaantalja ja käperry tuolin syleilyyn.

Ilmavan muotoilunsa ansiosta tuoli täydentää ruokailuhuoneen, makuuhuoneen tai parvekkeen sisustusta, sillä tuoli sopii yhteen hyvin monenlaisten huonekalujen kanssa. Huoleton ja helppo Linnea-tuoli on valmistettu luonnonmateriaalista, joka luo jokaiselle kalusteelle oman yksilöllisen ilmeensä.

Linnea-tuolia on saatavilla luonnonvärisenä ja mustana. Painoraja 95 kg.

Linnea-sarjaan kuuluvat myös keinutuoli, lehtiteline, jakkara sekä pöytä ja niitä on helppo yhdistellä toisiinsa.

Hoito-ohjeet:

Rottinki on luonnonmateriaali, joka karttaa liian kylmää, kuumaa ja kuivaa ilmaa. Rottinkia voi ajoittain suihkutella suihkupullolla ja kannattaa myös huolehtia, ettei rottinkinen kaluste ole aivan patterin tai takan lähellä. Rottinkia voi myös tarvittaessa imuroida.

Paahtava auringonpaiste kuivattaa rottinkia ja voi jopa muuttaa sen väritystä tai aiheuttaa halkeilua. Rottinkikalusteet sopivat sisä- ja ulkokäyttöön katetulla terassilla tai pihalla, mutta ne eivät kestä jatkuvaa sadetta.

Rottinki kestää hyvin aikaa, kun sitä kohtelee hyvin. Rottinkisilla kalusteilla ei kannata esimerkiksi hyppiä, pomppia tai kiipeillä, sillä punosten liitoskohdat joustavat aina jonkin verran. Myös terävät esineet kannattaa pitää kaukana rottingista, sillä terä voi katkaista punoksen.

Rottinkikalusteille istuttaessa suositellaan rauhallista, rentoa laskeutumista.

Tuotteen mitat

Leveys: 55 cm
Syvyys: 70 cm
Korkeus: 90 cm
Istuinleveys: 37-48 cm

Tekniset tiedot

Runko: Rottinkia
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Painoraja: 95 kg

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 5.5 kg
Mitat 92 × 72 × 56 cm

Saatat myös pitää...