fbpx

No products in the cart.

NYT ON KÄYNNISSÄ UNIVIIKOT, SÄNGYT JA PATJAT JOPA -30 %

nuoli ikoni
-30%

Salsera-pöytä 200 cm

695,00 489,00

(sis. alv 24%)

Ulkokäyttöön sopivan, suuren ja selkeälinjaisen Salsera-pöydän ympärille mahtuu isompikin seurue. Pöydän pitkällä sivulla on tilaa kolmelle tuolille, sillä pöytä on 200 cm pitkä.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Salsera-pöydän kaunista lankkukantta ympäröi lankkukehys, joka luo kalusteelle arvokkaan ilmeen. Tiikistä valmistetun pöydän pitkälle sivulle mahtuu kolme tuolia. Luja jalopuu tekee pöydästä vakaan ja tukevan.

Salsera-pöydän kanssa sopivat hyvin yhteen esimerkiksi Mira-tuolit tai Salsera-nojatuolit. Pöydän keskellä on reikä aurinkovarjolle. Erinomaisen säänkestävyyden ansiosta tiikki on loistava materiaali terassikalusteille.

Tiikin ja muiden kovapuiden hoito-ohjeet:

Kun otat uuden kalusteen käyttöön, muista aina ensin puhdistaa ja öljytä se. Pyri aina käyttämään öljyä, johon on lisätty ”lahoamisenestoainetta”. Puun on oltava puhdas ja kuiva ennen pintakäsittelyä, muutoin vesi jää puun sisälle ja yhdessä öljyn ja bakteerien kanssa home ja lahoamisbakteerit saavat paremman otteen puusta.

Käsittely noin kaksi kertaa käyttökaudessa tiikille tai kovapuisille kalusteille kehitetyllä puuöljyllä. Erilaisten sääolosuhteiden takia käsittely voi olla tarpeellista tehdä useamminkin. Käytä öljyä reilusti ja anna öljyn imeytyä puuhun. Puhdista ylimääräinen öljy kalusteista.

Ikääntyessään ja ulkokäytössä öljyämätön tiikki harmaantuu (patinoituu), mutta alkuperäisen värin saa takaisin puhdistuksella, hionnalla ja öljyämisellä. Puhdistaminen ja öljyäminen ennen varastointia.

Varastointi ilmavassa tilassa, esimerkiksi katoksessa. Ei liian kuivassa (lämmin sisätila) ettei puun kutistuminen vahingoita rakennetta. Älä koskaan peitä kosteita tai märkiä kalusteita. Älä peitä kalusteita muovilla tai vastaavalla, sillä se saattaa aiheuttaa sienen kasvua.

Salsera-pöytä valmistetaan omalla tehtaallamme Vietnamissa.

Tuotteen mitat

Pituus: 200 cm
Leveys: 100 cm
Korkeus: 77 cm

Tekniset tiedot

Runko: Tiikkiä
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Vietnam

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 43 kg
Mitat 203 × 103 × 14 cm

Saatat myös pitää...