fbpx

No products in the cart.

NYT KÄYNNISSÄ KUUMA KESÄALE - TUOTTEITA -15%, -20%, -30% JOPA -57%! LÄHES KAIKKI TUOTTEET KUUMISSA KESÄHINNOISSA. KAMPANJA VOIMASSA ELOKUUN ALKUUN.

nuoli ikoni
-30%

Malmö-vitriini korkea

693,00

(sis. alv 24%)

Korkea Malmö-vitriini on joka kodin tyylikäs ja toimiva sisustusratkaisu. Vain 39 cm syvällä vitriinillä on korkeutta jopa 220 cm. Neljän liukulasioven taakse ja neljän hyllyn päälle saa esille kaikki tärkeimmät kodin tavarat ja arvoesineet.

Vitriinissä tavarat pysyvät pölyltä piilossa samalla, kun ne ovat näyttävästi esillä ja sopivasti käden ulottuvilla. Malmö-sarjaan kuuluvat myös tv-taso, senkki ja vitriini.

Voit maksaa myös erissä!

Saatavuus

Varastossa

Varastotuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä.

Tuotetiedot

Korkeaan Malmö-vitriiniin saat näyttävästi esille kaikki tärkeimmät valokuvat, koriste-esineet, suvun perintökalleudet, taideaarteet tai vähän arvokkaammat astiat.

Vitriini säilyttää tavarat pölyltä piilossa, mutta silti ne ovat käden ulottuvilla ja näyttävästi esillä.

Jopa 220 cm korkea Malmö-vitriini on toimiva ja tyylikäs sisustusratkaisu. Vitriini sisältää erittäin runsaasti säilytystilaa ja yksityiskohtia.

Vaikka vitriinissä riittää korkeutta, niin se on vain 39 cm syvä. Vitriini mahtuu siis kapeaankin tilaan, sillä liukuovet eivät tarvitse lisätilaa avautuakseen.

Malmö-sarjan tunnistaa helposti vitriinin sokkelin alareunassa ja yläreunassa kiertävästä kauniista koristelistasta. Lisäripauksen modernia maalaisromantiikkaa sarjalle tuovat vetimet, jotka ovat antiikkipatinaa.

Korkeassa vitriinissä on neljä liukulasiovea ja neljä hyllyä.

Runko, hyllyt ja koristelistat on valmistettu valkoisesta mdf-levystä. Liukuovien kehykset ovat koivua. Lasit ovat kestävää, karkaistua turvalasia.

Saatavilla myös samaan sarjaan kuuluvat Malmö-senkki, tv-taso ja vitriini.

Tuotteen mitat

Leveys: 94 cm
Syvyys: 39 cm
Korkeus: 220 cm

Tekniset tiedot

Runko, hyllyt ja koristelistat: Valkoista mdf-levyä
Ovien kehykset: Koivua
Lasit: Karkaistua turvalasia
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: EU

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 102 kg
Mitat 115 × 99 × 44 cm

Saatat myös pitää...