fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI. SAAT -20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA.

nuoli ikoni

Sähköpöytä muistipaikalla 140 x 80

705,00

(sis. alv 24%)

Sähköpöydässä on neljän muistipaikan säädin digitaalinäytöllä. Saatavilla valkoisella, koivuisella ja pyökkisellä kannella sekä valkoisella tai harmaalla jalustalla.

Suuren kysynnän vuoksi valkoisella jalustalla olevia sähköpöytiä on enää vähän varastossa. Saamme täydennystä varastoon arviolta viikolla 41.

Poista

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetiedot

Muistipaikallinen sähköpöytä on toimiva ratkaisu niin kotiin kuin konttorillekin. Sähkösäätöisessä pöydässä on kaksi moottoria, mikä takaa portaattoman säädettävyyden sekä laajan säätövälin. Yhdellä napin painalluksella voi valita työskenteleekö istuen vai seisaaltaan. Työskentelyasentoa vaihtamalla työhön saa uutta virtaa ja työhyvinvointi paranee.

Sähköpöydässä on neljän muistipaikan säädin digitaalinäytöllä, joten pöytää voi käyttää useampi työkaveri tai vaikka kokonainen perhe.

140 cm leveä sähköpöytä on suunniteltu pienen kodin työpisteeksi tai toimistolle. Sähköpöydälle mahtuu esimerkiksi kaksi pienikokoista tietokoneen näyttöä.

Pöydän kansi on kestävää melamiinia, joka on helppo pitää puhtaana. Kannen syvyys on 80 cm. Kantta saa myös 120, 160 ja 180 cm levyisinä.

Kansi on valmistettu turvallisesta E1-luokan levymateriaalista. Kaikki työpöydän kannet ovat Avainlippu-tuotteita ja ne valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

T-mallisen jalustan ansiosta pöydän alla on runsaasti jalkatilaa. Jalusta on valmistettu teräksestä ja värivaihtoehtoja on kaksi: maalattu valkoinen tai harmaa. Oman suosikkinsa kannen värivaihtoehdoista voi valita näistä: valkoinen, pyökki tai koivu.

Jalustan pohjassa on säätötassut, jotka tasaavat lattian pientä epätasaisuutta.

Sähköpöydän takuu on viisi vuotta.

Tuotteen mitat

Pöydän leveys: 140 cm
Syvyys: 80 cm
Kannen paksuus: 2,5 cm
Korkeudensäätöväli kannen kanssa: 62-127 cm
Nostonopeus: 40 mm/s

Tekniset tiedot

Kansi: Valkoinen, koivuinen tai pyökkinen melamiini, kestävä ABS-reunanauha
Jalusta: Pulverimaalattu teräs
Moottorit: Kaksi
Muistipaikat: Neljä
Säätötassut: Muovi/teräs
Rungon maksimikuormitus (tasaisesti): 150 kg
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan osina
Takuu: Viisi vuotta

Kasausohjeet

Kasausohjeet muistipaikalliseen sähköpöytään:

RS3-ohjeet_muistipaikallinen sähköpöytä

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 49 kg
Mitat 143 × 83 × 20 cm
Väri

Valkoinen kansi valkoinen jalka, Valkoinen kansi harmaa jalka, Koivuinen kansi valkoinen jalka, Koivuinen kansi harmaa jalka, Pyökkinen kansi valkoinen jalka, Pyökkinen kansi harmaa jalka

Saatat myös pitää...