fbpx

No products in the cart.

VERKKOKAUPAN VARASTOTUOTTEET LÄHETETÄÄN 1-3 ARKIPÄIVÄSSÄ. TUOTTEITA VOI NOUTAA MYÖS SUORAAN TEHTAALTA.

Unisun-painopeitto 7 kg

460,00

(sis. alv 24%)

Unisun-painopeitto on laadukas, Suomessa käsintehty peitto, joka on suunniteltu helpottamaan rentoutumista ja rauhoittumista. Painopeiton vaikutus perustuu miellyttävän painontunteen aiheuttamaan syväpainetuntoon, joka lisää mielihyvähormonien tuotantoa aivoissa. Yleinen suositus on, että painopeitto olisi noin 10 % – 15 % käyttäjän omasta painosta.

Painopeiton koko on 145 x 200 cm ja paino 7 kg

Voit maksaa myös erissä!

Tuotetunnus (SKU): Y13-2445-010 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Saatavuus

Tilaustuote

Tilaustuotteen toimitusaika vahvistetaan asiakkaalle tilauksen jälkeen.

Tuotetiedot

Painopeiton vaikutuksia ovat muun muassa motorinen ja psyykkinen rauhoittuminen, turvallisuuden tunteen syntyminen, keskittymisen helpottuminen, stressin lievittyminen, unensaannin helpottuminen, rasituksesta palautuminen, kipua lievittävä, rentoutuminen ja auttaa erilaisten aistisäätelyhäiriöiden kanssa.

Painopeittoa ei suositella henkilöille, jolla on erityisen vaikeita hengityselin- tai verenkiertoelimistön sairauksia, vakava osteoporoosi tai murtumia. Myös henkilö, jolla on suuri riski saada painehaavaumia tai sairastaa diabetesta, on oltava peiton käytön kanssa tarkkana. Keskustele aina lääkärisi kanssa, jos epäilet käyttöä.

Unisun-painopeiton materiaali on täysin allergisoimaton ja haitta-aineeton. Peitto on hygieeninen, pehmeä ja äänetön. Peitteen kangas on 70 % co / 30 % polyesteri, sisällä vanukerros. Painorae elintarvikehyväksyttyä polypropeeni-raetta.

Painopeiton hoito-ohjeena on vesipesu 60 asteessa, pesukoneen painorajat huomioitava. Voi kuivata matalassa lämpötilassa kuivausrummussa. Unisun-painopeitolle on 1 vuoden takuu.

Tuotteen mitat

Leveys: 145 cm
Pituus: 200 cm
Paino: 7 kg

Tekniset mitat

Materiaali: Peitteen kangas on 70 % co / 30 % polyesteri, sisällä vanukerros. Painorae elintarvikehyväksyttyä polypropeeni-raetta.
Hoito-ohjeet: Vesipesu 60 asteessa, pesukoneen painoraja huomioitava. Voi kuivata matalassa lämpötilassa kuivausrummussa.
Valmistusmaa: Suomi

Pakkauksen mitat

Pakkauksen mitat ilmoitettu järjestyksessä: pituus, leveys ja korkeus.

Paino 7 kg
Mitat 60 × 60 × 15 cm
avainlippu

on