fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Unipuu-sänky ratkaisi monta ongelmaa

Brand Specialist ja valokuvaaja Suvi Sillvanin 9-vuotias poika oli jo pitkään haaveillut parvisängystä. Vauvavuosien jälkeen poika siirtyi pinnasängystä Muuramen sänkyyn, jossa äitikin oli lapsuudessaan nukkunut.

”Sänky oli ennen osa kerrossänkyä, jossa nukuimme kaksossiskoni kanssa. Sänky on minulle rakas, mutta äidin perintösänky ei välttämättä miellytä koululaista”, Sillvan kertoo.

Valokuvaaja ja Brand Specialist Suvi Sillvan

Kun perheellä oli takanaan lukuisia muuttoja, Sillvanin mies kommentoi sängyn kokeneen jo kovia. Hän heitti ilmoille ajatuksen uudesta sängystä ja lapsen toiveen täyttämisestä.

”Painostus kotona oli sen verran kova, että kyselin IG-stooreissa seuraajilta vinkkejä parvisängystä, joka olisi sopivan pieni ja sen muotokieli miellyttäisi myös minua.”

Lapsen huoneen koko saneli mitat uudelle sängylle. Sillvanien Tampereella sijaitsevassa kodissa huonekorkeus on jopa 2,75 metriä, mutta lapsen huone ei ole kovin iso.

Sillvan teki Niemen Tehtaiden kanssa kaupallisen yhteistyön, jonka johdosta poika sai Unipuu-parvisängyn. Uusi sänky täytti monta 9-vuotiaan toivetta.

”Poika ei halunnut kokonaan valkoista sänkyä, mutta mustat tikkaat toivat siihen hänen mielestään riittävästi väriä. Hän on aina haaveillut kirjahyllystä, ja myös sen parvisänky mahdollisti.”

 

Sillvania miellytti Unipuu-parvisängyn suoraviivainen, suomalainen muotokieli sekä muunneltavuus. Äidillä oli myös muita toiveita uuden sängyn suhteen.

”Toivoin, että poika lukisi enemmän. Nyt kirjahyllyltä löytyy lapsen suosikkikirjat, jotka ovat ahkerassa käytössä.”

Parvisänky muutti lapsen huoneen tilavammaksi, toimivammaksi ja viihtyisämmäksi. Huoneessa vietetään nyt paljon enemmän aikaa kuin ennen.

”Lapsi on valinnut huoneeseensa seinävärit ja hän saa muutenkin osallistua sen sisustamiseen. Tärkeintä on tietysti, että lapsi on uuteen sänkyynsä tyytyväinen.”

Lapsen suusta kuulee usein totuuden. Niin tässäkin tapauksessa.

”Olen niin lyhyt, etten kunnolla näe parvelle, joten poika on iloinen, kun ei tarvitse enää pedata sänkyä. 9-vuotiaalle majat ovat yhä kova juttu ja parven alla sellainen on aina käyttövalmiina.”

Kodin sisustamisessa Sillvan ja hänen miehensä pyrkivät panostamaan pitkäikäisiin huonekaluihin ja tavaroihin. Perhe asui aiemmin muutaman vuoden Tanskassa ja myös siellä koti sisustettiin samoilla huonekaluilla kuin mitä nykyisestä kodista löytyy.

”Pitkäikäisyyden lisäksi kotimaisen toimijan tukeminen on tärkeää”, Sillvan painottaa.

 

Lue lisää

Klassikon mukana lapsuuteen

Kun vaikuttaja ja perhepainotteinen lifestyle-bloggaaja Karoliina Pentikäinen muistelee lapsuuttaan, muistot imaisevat kuulijan mukaansa, sillä ne ovat täynnä yksityiskohtia. ”Äitini oli saanut kierrätetyn Niemen Tehtaiden

Lue lisää

Vietnamin tarina

Osaaminen kannattaa keskittää sinne, missä sitä on. Tämä ajatus johdatti Niemen Tehtaat Vietnamiin 2000-luvulla, kun perinteiselle, kotimaiselle huonekaluvalmistukselle haluttiin kansainvälistä tukea. Vietnamissa aloitettiin puutarhakalusteiden

Lue lisää

Vaikuttajan valinnat: Salla Juurakko

Somekuvista tuttu, omaa mediatoimistoa luotsaava perhebloggaaja Salla Juurakko oli ongelman edessä. Valkoinen, muhkea kangassohva ei enää täyttänyt lapsiperheen kriteereitä. Hän googletteli Suomessa toimivia huonekaluvalmistajia

Lue lisää