fbpx

No products in the cart.

REKISTERÖIDY UUTISKIRJEEN TILAAJAKSI, SAAT 20% ALENNUKSEN ENSIMMÄISESTÄ NORMAALIHINTAISESTA OSTOKSESTA🤍

nuoli ikoni

Mukana ajan juoksussa

Kotimaisen, perinteikkään perheyrityksen huonekalut sopivat jokaiseen suomalaiseen kotiin ja ne muuntautuvat elämäntilanteiden mukaan.

Koti kasvaa mukanasi

Pala palalta ja huonekalu huonekalulta koti kasvaa mukanasi ja muotoutuu erilaisten tarpeiden mukaan.

Niemen Tehtaat elää mukana elämänmuutoksissa, sillä se valmistaa huonekaluja, jotka tuntuvat ajankohtaisilta, mutta myös tärkeiltä eri elämänvaiheissa.

Huonekalu säilyttää arvonsa

Muistorikkaasta, rakkaasta huonekalusta voi tulla osa perheen, jopa seuraavan sukupolven tarinaa.

Kun tulee aika hyvästellä hyvin palvellut huonekalu, se ei muutu jätteeksi vaan kierrätettynä ilahduttaa seuraavia käyttäjiä.

Jo nimi on takuu laadusta

Ajaton design ja pitkäikäiset materiaalivalinnat takaavat sen, että huonekalu säilyttää arvonsa vuosienkin päästä.

Kun takana on 120 vuotta huonekaluvalmistusta, Niemen Tehtaat on jo nimenä takuu laadusta ja osaamisesta.

Työntekijöitä kunnioitetaan

Niemi-yritysperheellä on kaksi omaa tehdasta ulkomailla, Virossa ja Vietnamissa. Polyrottinkisten ja alumiinisten puutarhatuotteiden valmistus on keskitetty Binh Duongin provinssiin, sohvia ja muita verhoiltuja kalusteita valmistetaan Tallinnassa. Niemen Tehtaat suunnittelee aina itse valmistuttamansa tuotteet.

Molemmissa tehtaissa työskentelee paikallisia, mutta välillisesti Niemen Tehtaat työllistää lisäksi satoja alihankkijoita. Pitkäaikaiset yhteistyösuhteet auttavat kehittämään laatua, edistävät vastuullista yrittämistä ja työntekijöiden kunnioitusta.

Suomalaisten työllistäjä

Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito tuo yritykselle myös vastuuta, jonka se kantaa työn laadusta, tuotantotavoista, työntekijöistä ja työoloista.

Ylivoimaisesti suurin osa tuotteistamme valmistetaan nyt ja tulevaisuudessa Suomessa. Muualla valmistetuilla tuotteilla täydennetään Niemen Tehtaiden kokonaistarjontaa.

 

 

120-vuotiaan matka jatkuu

Sorvatuista piipuista ja napeista alkoi Niemen Tehtaiden matka Suomen vanhimmaksi sekä yhdeksi suurimmista huonekaluvalmistajista.

Wilho Niemen viitoittamalla tiellä ollaan edelleen ja matka jatkuu yhä.

Puuta säästämättä, laadusta tinkimättä.