Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

Kiikostaloon toimitetaan kaappi–vuoteita

Kiikostaloon toimitetaan kaappi–vuoteita

Kevät on Niemen Tehtaiden projektimyynnissä kiireistä aikaa. Tarjouspyyntöjä lähetetään aktiivisesti ja jo lukkoon lyötyjä projekteja kalustetaan.

Esimerkiksi Kiikoisten uudessa päiväkodissa on edetty kalusteiden hankintavaiheeseen. Niemen Tehtaat toimittaa uuteen päiväkotiin Bunkka- ja Muksu-kaappivuoteita. Molemmat kaappivuoteet valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Sastamalassa.

“Bunkka on perinteistä matalampi kaappivuode, joten se sopii hyvin saneerauskohteisiin”, projektikoordinaattori Jenny Prusi kertoo.

Kiikoisten entinen kunnantalo, eli Kiikostalo, muutetaan korjaustöillä päiväkodiksi. Päiväkodin muutostyöt käynnistyivät alkuvuonna ja uusiin tiloihin olisi tarkoitus muuttaa elokuussa.

Sastamalan kaupungin ja Niemen Tehtaiden välinen yhteistyö on muutenkin tiivistä, sillä osapuolet ovat solmineet puitesopimuksen toimistokalusteiden hankinnasta muutama vuosi sitten.

“Toimistokalusteista tulee 5-10 tilausta kuukaudessa”, Prusi sanoo.

Kalusteita toimitetaan kaupungille saatavuustilanteen mukaan. Epävakaa tilanne maailmalla ja raaka-ainepula aiheuttavat jonkin verran haasteita huonekalutehtaan tuotannolle.

“Toistaiseksi olemme selvinneet lähinnä pidentyneillä toimitusajoilla. Hankintapäätöksiä ei kannata tällä hetkellä jättää viime tinkaan, jos toimituksen aikataulu on kriittinen”, Prusi vinkkaa.