Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

Etusivu - Tuotteet - Laivakalusteet

Laivakalustamisen huippuosaaja

Viemme pirkanmaalaista työtä maailman merille.

Laivakalustaminen

 

Niemen Tehtailta löytyy 125 vuoden kokemus kodinkalusteiden ja julkitilakalusteiden valmistuksesta. Näiden lisäksi yritys on myös meriteollisuuden huippuosaaja.

Ammattitaidolla valmistamme ja toimitamme kalusteita kansainvälisille asiakkaille niin isoihin kuin pieniinkin laivoihin. Palveluihimme kuuluvat hyttikalusteet ja yleisten tilojen kiintokalusteet.

Niemen Tehtaiden laivaprojektien NPS-luku 88 kertoo osaamisestamme ja asiakkaidemme luottamuksesta meitä kohtaan.

Yhteistyö toimii hyvin. Kysymyksiin saa vastauksen nopeasti ja mahdolliset ongelmat hoituvat nopeasti. Yritys kehittyy ja panostaa tuotannon joustavuuteen.
Ammattitaitoinen ja luotettava yhteistyökumppani.
Niemen tehtailla on hyvä vakaa perusta ja riittävä tuotantokapasiteetti. Laitekanta riittävä meidän tarpeisiimme. Avainhenkilöt tavoitettavissa nopeasti ja asioihin reagoidaan riittävällä prioriteetilla ja nopeudella.
 

Luotettava toimittaja

Hyttikalusteiden valmistaminen vaatii erikoisosaamista, jossa korostuvat korkea laatu, tiukat aikataulut sekä astetta vaativammat kriteerit. Huonekalutehtaan vahvuuksiin kuuluu koko prosessin toteuttaminen tuotesuunnittelusta aina valmistukseen asti.

Niemen Tehtaiden tavaramerkiksi on muodostunut toimitusvarmuus, sillä kaikki laivatilauksensa se on aina pystynyt toimittamaan ennätysajassa. Kustannustehokkuus, laadukkuus, valmius teolliseen sarjatuotantoon sekä logistiikan ja kokonaisuuden hallinta takaavat luotettavat toimitukset laivaprojekteissa.

 

Icon_1_saripalmroth_nelio
 

Suomalaista työtä

Erikoiskalusteiden valmistus alkaa aina suunnittelusta. Niemen Tehtailla on kolme omaa tuotesuunnittelijaa, ja he vastaavat hyttikalusteiden rakenteista sekä työvaiheista eli luovat kalusteelle polun valmiiksi tuotteeksi.

Loistoristeilijöiden hyttien kiintokalusteet, muun muassa kaapit ja pöytätasot, valmistetaan yleensä arkkitehtien valitsemista laminaatti- tai melamiinilevyistä. Tehtaalla levyt sahataan, reunalistoitetaan ja porataan, jonka jälkeen ne siirtyvät kokoonpanolinjalle. Tehtaan täysin automatisoidun levylinjan läpi voi päivän aikana mennä jopa tuhansia kosteuden kestäviä levyjä.

Valmiit kalusteet toimitetaan hyttitehtaalle, jossa ne asennetaan hytteihin. Valmiit hytit puolestaan nostetaan valmiina moduuleina suoraan risteilyalukseen.

 

Icon_4_saripalmroth_nelio
 

Wilhon visiot

 

Liekö Niemen Tehtaiden perustajalla Wilho Niemelläkin ollut laivaprojekteista jokin etiäinen.

Luontainen kauppamies oli selvillä luonnonlaeista ja hän teki niistä omia johtopäätöksiään. Hän muun muassa väitti, että vetää maailman suurimman laivan hiuksella. Pitää vain vetää ihan tyvenessä ja hiljaa voimaa lisäten. Samoin hän sanoi:

– Saatte lastata Tyrvään kirkon joko kokonaan tai osina veneeni perään lautalle, niin tuon sen yhdellä kertaa Alasenkylään. Kaipa se onnistuisi.

Omaan tekemiseen uskomalla on onnistunut myös huonekalutehtaan hyppy meriteollisuuden projektien pariin.

 

Icon_2_saripalmroth_nelio-1

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

Panu Niemi

Toimitusjohtaja

Panu Niemi

+358 50 611 29
panu.niemi@niementehtaat.fi