Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

Etusivu - Care ByNiemi

Korjaus tuo kalusteelle lisää käyttöikää

Kannattaisiko vanha, vielä toimiva päiväkotikaluste korjata? Ehdottomasti, sillä se lisää tuotteen käyttövuosia ja samalla hillitsee hiilijalanjälkeä.

Care ByNiemi perustuu kestävän kehityksen ajatukseen

 

Kiertotalous tarkoittaa talousmallia, joka
ei perustu tavaroiden jatkuvalle tuotannolle. Kiertotalouden toimintamalleja ovat mm. vuokraus, korjaaminen, kunnostaminen ja kierrätys. Toimintamallit sopivat
erinomaisesti kulutukseen, joka kohdistuu
huonekaluihin ja uskomme, että kiertotalouden toimintamalleille ja palveluille olisi vielä paljon tilaa myös julkitilakalusteiden parissa. Työskentelemme aktiivisesti  kiertotalouden mallien käyttöön ottamiseksi ja Care ByNiemi on tästä esimerkki.

Care ByNiemi varmistaa ja turvaa

Luotettavuuden ja toimivuuden ohella aivan yhtä tärkeä näkökulma päiväkotikalusteissa on turvallisuus: yksikin irronnut ruuvi tai löystynyt kaasujousi kaappivuoteessa on riski niin lapsille kuin henkilökunnallekin.

Korjausongelmiin saa apua Care ByNiemeltä, sillä meiltä löydät ammattitaitoiset korjaajat ja tarvittavat työkalut.

fi_file-text

Kartoitus

Tilaa meiltä ensin kartoituskäynti kohteeseen. 

fi_edit

Tarkastus

Asiantuntijamme tekee ehdotuksen parannuksista.

fi_tool

Asennus

Me hankimme tarvittavat osat ja hoidamme asennuksen.

Välitämme, korjaamme ja huollamme

 

Turvallisuus Irronnut ruuvi on aina riski

Jos kalusteita käytetään rikkinäisinä, ne aiheuttavat vaaratilanteita ja pahimmassa tapauksessa kalusteesta tulee käyttökelvoton.

Puutteet kalusteissa ja apuvälineissä johtavat kuormittaviin työasentoihin ja turhiin nostoihin, jotka voivat haitata työntekijöiden terveyttä. 

Palvelut_4
 

Talous Korjaus tuo säästöjä

Päiväkodin henkilökunnalla ei ole osaamista eikä työkaluja vikojen korjaamiseen, puhumattakaan mahdollisuudesta hankkia tarvittavia varaosia tuotteiden korjaamiseksi.

Päiväkotikalusteille saa lisää käyttöikää pienin korjaustoimenpitein, joten kalusteiden uusiminen on usein turha investointi. Uusien kalusteiden ostaminen rasittaa kuntien jo muutenkin heikkoa taloutta ja on kestävän kehityksen vastaista toimintaa. 

Care_ByNiemi_2-1
 

Huollettavuus

Palvelut kattavat koko Suomen

Care ByNiemi arvioi päiväkotikalusteiden kunnon, tekee toimenpidelistan ja perushuollon, vaihtaa vialliset osat ja toimittaa tarvittaessa perille tuotuna ja asennettuna kokonaan uuden tuotteen.

Omien kalusteidemme lisäksi korjaamme myös muiden valmistajien tuotteita. Care ByNiemen palvelut ulottuvat koko Suomeen.

 

Care_ByNiemi_4
Antti Korpela

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!