Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

1 minuutin luku

Niemi Sofa toteuttaa asiakkaiden yksilölliset toiveet

Niemi Sofa toteuttaa asiakkaiden yksilölliset toiveet

Niemen Tehtaat täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Merkittävän, pitkän uran yksi salaisuus on luotettavat kumppanit, joiden kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti.

Yksi tärkeimmistä on Virossa toimiva Niemi Sofa, joka valmistaa sohvia ja muita verhoiltuja kalusteita.

“Oman sohvatehtaan kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä projektipuolen kohteita kalustettaessa”, markkinointipäällikkö Laura Tyni-Järvelä painottaa.

Marek Konsa on johtanut Niemi Sofaa menestyksekkäästi yrityksen perustamisesta eli vuodesta 2014 lähtien. Kasvuvauhdissa oleva yritys laajensi toimitilojaan Virossa kesällä 2021.

Niemi Sofan vahvuuksiin kuuluu tuotannon joustavuus, sillä se pystyy toteuttamaan jokaisen asiakkaan yksilölliset toiveet. Valmistuksessa käytetään modernia teknologiaa, mutta huonekalut viimeistellään aina käsityönä.

Niemi_Design_NiemiSofa_060223

Niemen Tehtaiden ja Niemi Sofan välisessä yhteistyössä korostuu erityisesti asiakaslähtöisyys, ketteryys ja toimitusvarmuus. Kun asiakas tarvitsee vastauksen kiperään kysymykseen, hän saa sen varsin nopeasti. Lähes poikkeuksetta myös toimitusajat pitävät paikkaansa.

“Omalla sohvatehtaalla on tosi iso arvo meille ja siten tärkeimmälle eli asiakkaalle”, markkinointipäällikkö korostaa.

Niemen Tehtaiden projektikoordinaattori Jenny Prusi tekee tiivistä yhteistyötä Niemi Sofan kanssa. Oma sohvatehdas valmistaa esimerkiksi hoivapuolen pehmeät Isla- ja Aino-kalusteet.

Prusin mukaan Niemi Sofalle on helppo välittää toiveita projektikohtaisista, hiukan erikoisemmista ja muokattavista kalusteista.

“Projektiluontoisen kaupankäynnin kannalta Niemi Sofan toiminnassa toteutuvat kolme tärkeää asiaa läpi koko ostoprosessin: nopeus, luotettavuus ja laatu – sekä palvelussa että lopputuotteessa. Luvatut toimitusajat pitävät ja asiakkaat ovat aina olleet tyytyväisiä saamiinsa tuotteisiin”, Prusi kuvailee.

Projektikalustamisen myyntipäällikkö Antti Korpela on tehnyt yhteistyötä Niemi Sofan kanssa muun muassa säkkituolien, sohvien, nojatuolien ja katsomokalusteiden verhoilujen osalta.

“Tarjouslaskennan nopeus on ollut omaa työtäni helpottava asia. Lisäksi Marekilta saa aina vastaukset kysymyksiin ja häntä on helppo lähestyä.”

Niemi Sofan asiakkaita ovat muun muassa pohjoismaiset huonekaluketjut, projektitoimijat sekä meriteollisuus.