Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

1 minuutin luku

Osta työtä Suomeen -päivä

Osta työtä Suomeen -päivä

Viimeaikaisten tapahtumien valossa suomalaisen työn ja työntekijöiden arvostus on entisestään noussut. Arvostus tuntuu saajastaan tietysti erityisen lämpimältä. Arvostus työtä kohtaan synnyttää halun kiittää suomalaista työtä suosivia asiakkaita. Ajankohta kiitokselle ei voisi olla sopivampi, sillä tänään vietetään jo perinteeksi muodostunutta Osta työtä Suomeen -päivää.

“Suomalainen työ menestyy vain sitä tukemalla eli ostamalla Suomessa valmistettuja tuotteita”, Niemen Tehtaiden toimitusjohtaja Panu Niemi painottaa.

Pitkät toimitusajat, epävarmuus globaaleissa toimitusketjuissa ja rajusti nousseet kuljetuskustannukset ovat saaneet meidät suhtautumaan kriittisemmin tuotteiden sekä palveluiden alkuperään. Muutosten seurauksena kotimaassa valmistettujen tuotteiden suosio on kasvanut ja halu tukea kotimaisuutta sekä vastuullisuutta ohjaavat kulutustottumuksiamme.

Panu Niemi korostaa oman tuotannon tärkeyttä, joka vahvistaa toimitusvarmuutta ja -sujuvuutta. Niemen Tehtaat valmistaa ammattitaidolla tuotteita niin suomalaisiin päiväkoteihin kuin maailman loistoristeilijöihin. Niemen Tehtaiden kodinkalusteiden monille tuotesarjoille, kuten Unipuu, Doorit, Gustav ja Fiini, on myönnetty Avainlippu, mikä takaa tuotteiden kotimaisen alkuperän. Myös esimerkiksi Niemen Tehtaan valmistamilla päiväkotien kaappivuoteilla on Avainlippu-merkki.

Niemen mukaan yritystoiminta oli ennen vakaampaa, nyt jatkuva epävarmuus ja ennustamattomuus luo varjoja yritystoiminnan ylle.

“Maailma on muuttunut niin, että kulman takaa voi tulla yllätys milloin tahansa. Onneksi meillä on valmius kääntää haasteet mahdollisuuksiksi”, toimitusjohtaja kiteyttää.