Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

Pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme

Pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme

Niemen Tehtailla on toteutettu merkittävä investointiohjelma tuotannon tietokoneohjattuihin koneisiin. Niiden myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme myös erikoistöissä. Niitä ovat muun muassa melamiini-, viilu- ja laminaattipintaiset pöydän kannet ja muut erityisesti levymäiset kappaleet.

Uuden koneinvestoinnin myötä meiltä onnistuu erikoiskokoisten kansien valmistaminen esimerkiksi työ- ja sähköpöytiin. Sarjakokoja on mahdollista valmistaa yhdestä kappaleesta ylöspäin aina tuhansiin kappaleisiin asti.

Lisäksi varastoimme perusmelamiineista ja valkoisesta laminaatista peruspaksuuksia, mikä mahdollistaa näistä valmistetuille tuotteille hyvin nopeat toimitusajat.

Varastostamme löytyy myös perustuotteita, kuten toimistojen kaapit ja laatikostot. Asiakas saa halutessaan käyttöönsä varastonseurantaliittymän, jonka avulla voi tarkastaa tuotteiden saatavuuden.