Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä

1 minuutin luku

Lääkärikeskus Karhulinna

Lääkärikeskus Karhulinna

Lääkärikeskus Karhulinna on Porissa toimiva kattavan palvelun paikallinen lääkärikeskus. Lääkäriasema tarjoaa yritysasiakkaille työterveyspalveluja sekä yksityisasiakkaille yleislääkäri- ja laajat erikoislääkäripalvelut, toimenpiteet sekä kuvantamis -ja laboratoriopalvelut.

Lääkärikeskus Karhulinna avattiin kesäkuussa 2021. Niemen Tehtaat toimitti noin 30 huoneen ja aulatilojen sisustuksen Karhulinnaan. Toimitus sisälsi erilaisia työtuoleja, perussäätimellä ja muistipaikalla varustettuja sähköpöytiä sekä asiakastuoleja.

“Tutustuimme ensin tarjontaan ja pyysimme tarjouksia laajalla skaalalla. Niemen Tehtaiden kanssa kaikki mätsäsi todella hyvin yhteen. Lääkäreitä ja potilaita palvelevien kalusteiden lisäksi sävy- ja värimaailma oli mietitty meille sopivaksi, joten kokonaisuus ratkaisi”, lääkärikeskus Karhulinnan toimitusjohtaja Kimmo Aho kertoo.

Karhulinna_referenssi_3

Kalusteet toimitettiin Karhulinnaan ja kasattiin paikan päällä valmiiksi.

Toimitusjohtaja kertoo ymmärtäneensä oikeastaan vasta jälkikäteen, kuinka kätevästi kaikki kävi kalustealan ammattilaisilta.

“Kalusteet kasattiin ja asennettiin käyttövalmiiksi parissa päivässä. Vasta silloin ymmärsin, ettei tätä mitenkään muuten olisi voinut tehdäkään. Ei meillä olisi ollut aikaa, taitoa eikä resursseja siihen, joten oli ensiarvoisen tärkeää, että täysi palvelu tuli Niemen Tehtailta”, Aho pohtii.

Karhulinna_referenssi_2

Tärkeässä roolissa on lisäksi kalusteiden huoltopalvelu. Lääkärikeskus Karhulinnassa käy paljon erikoislääkäreitä, jotka työskentelevät myös muualla. Kalusteiden säädettävyys ja muunneltavuus on ensiarvoisen tärkeää, mutta myös se, että ne toimivat moitteettomasti.

“Lääkärin työ on pitkälti päätetyöskentelyä, joten työn kannalta tärkeimmät kalusteet ovat työpöytä ja työtuoli. Tarvittaessa apua, tukea ja huoltoa kalusteille saa hyvin nopeasti”, toimitusjohtaja kiittelee Niemen Tehtaita.

Varsinkin korona-aikana kalusteiden likaa hylkivät ominaisuudet ja puhdistettavuus ovat saaneet uudenlaisen merkityksen.

“Sen lisäksi, että asiakastuolit ovat tukevat, laadukkaat ja kulutusta kestävät, niiden täytyy olla myös helposti puhdistettavat”, Aho sanoo.

Karhulinna_referenssi_4

Vaikka Karhulinnan toiminta on vasta alkanut, laajennussuunnitelmia on jo olemassa.

Lääkäripalveluihin on tulossa lisää erikoisaloja ja tilan tarve kasvaa.

“Teemme tulevaisuudessakin yhteistyötä Niemen Tehtaiden kanssa, koska ei ole mitään syytä edes miettiä muuta toimittajaa. Luotto Panuun ja Niemen Tehtaisiin on sen verran kova. Arvosanaksi antaisin kiitettävän eli 9 ½ ja olen jo lämpimästi suositellut yritystä muillekin”, Aho korostaa.