Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Aarni-ruokapöytä

Aarni-ruokapöytä sopii moneen käyttötarkoitukseen ja julkitilan kohteeseen. Pöydässä on kolmijalkainen versio perinteisistä pukkijaloista.

Tuotetiedot

Selkeälinjaisen Aarni-ruokapöydän tunnistettavin piirre on kolmijalkainen versio perinteisistä pukkijaloista. Pukkijalan rakenteen ansiosta myös pöydän päätyihin mahtuu hyvin tuolit, jolloin pöydän ääreen mahtuu kahdeksankin henkeä.

Aarni-ruokapöytä on oiva valinta julkitilan kalusteeksi, sillä se sopii moneen käyttötarkoitukseen ja kohteeseen. Vähäeleinen ruokapöytä luo tilaan kuin tilaan näyttävän, kiinnostavan yksityiskohdan. 

Tuotekuvissa näkyvä ruokapöytä on valmistettu saarnesta. Saarnen ominaispiirteisiin kuuluu vivahteikkuus ja koristeellisuus. Aidon puun kuviointi ja eläväinen väri tekevät jokaisesta kalusteesta yksilöllisen, uniikin tuotteen.

Asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan valmistamme Aarni-penkkiä myös muista materiaaleista. Meidän kanssamme voit olla luova. Vaikka projektisi ei jousta, me joustamme ja tuemme luovuuttasi!

Aarni-mallisto on syntynyt yhteistyössä sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiaisen kanssa. Suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda näyttävä lankkupöytä ja sitä täydentävät tuotteet, jotka sopivat moneen tarkoitukseen.

Aarni-mallistoon kuuluu saarnesta valmistetut ruokapöytä, ruokapöydän penkki ja sohvapöytä.

– Mallistossa yhdistyvät minulle rakkaat teemat; puumuotoilu, selkeälinjaisuus ja aitous, Nousiainen kertoo.

Nousiaiselle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua. Tällaisella herkällä suunnittelulla edistetään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

– Luontoyhteyttä on haluttu korostaa kalustesarjan nimessä Aarni, joka on syntynyt käytetystä materiaalista, saarni.

Aarni-ruokapöydän kanssa sopii hyvin yhteen saman malliston Aarni-penkki, mutta pöytään on helppo yhdistellä myös muita tuoleja.

Aarni-ruokapöytä valmistetaan Virossa. Kaikki Aarni-malliston tuotteet käsitellään öljyvahalla, jolloin puun pinta säilyy joustavana ja hengittävänä.

Tuotteen mitat

Leveys: 200 cm
Syvyys: 90 cm
Korkeus: 75 cm
Kolo pöydän kansien välissä: Noin 1 cm
Kannen paksuus: 4 cm

Tekniset tiedot

Runkomateriaali: Saarni
Pintakäsittely: Öljyvaha
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu työskentelyergonomiaa parantaviin sähkö- ja neuvottelupöytiin.

Pöydät