Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Casia-penkki

Casia-penkki sopii yhteen Casia-ruokapöydän kanssa. Penkkiä on saatavilla kahta eri kokoa.

Vaihtoehdot

  • 170 x 36 x 45 cm
  • 115 x 36 x 45 cm

Tuotetiedot

Casia-penkki hurmaa ajattomalla, suomalaisella muotoilulla. Perinteinen lankkupöytä on ollut suunnittelun lähtökohtana, mutta penkissä se on saanut modernin ilmeen.

Casia-penkkiä on saatavilla kahdessa koossa: 115 x 36 x 42 cm ja 170 x 36 x 42 cm. 170 cm leveä penkki sopii yhteen 170 cm leveän Casia-ruokapöydän kanssa. 115 cm leveää penkkiä tarvitaan kaksi kappaletta, jotta 230 cm leveän ruokapöydän ympärille saadaan riittävästi istumapaikkoja.

Penkin jaloissa on muista Casia-malliston kalusteista tunnistettava piirre, läpitappiliitos, joka kunnioittaa puusepän perinteitä. Tuotekuvan penkki on valmistettu valkolakatusta tammesta, mutta asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan toimitamme myös muita vaihtoehtoja. 

Meidän kanssamme voit olla luova. Vaikka projektisi ei jousta, me joustamme ja tuemme luovuuttasi!

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja penkeistä. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan ajanvietosta yhdessä perheen, työkavereiden tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin tai työpaikan sisustusta.

– Sympaattisuus, lämminhenkisyys, kodikkuus modernilla ajattelutavalla, sisustusarkkitehdit Lassenius ja Matikka kuvailevat mallistoa.

Casia-penkki valmistetaan Liettuassa.

 

Casia-mallisto on syntynyt yhteistyössä Niemi Designin ja sisustusarkkitehtien SIO Petra Lasseniuksen ja Sari Matikan kanssa. Casia-mallisto koostuu muun muassa sohvasta, sohvapöydistä, ruokapöydistä ja -tuoleista. Malliston muotokieli kutsuu rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta yhdessä perheen, sukulaisten tai ystävien kanssa. Värimaailmaltaan vaaleat, harmoniset kalusteet täydentävät jo olemassa olevan kodin sisustusta. Huonekalujen valmistuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja, jotka takaavat kalusteiden säilymisen sukupolvelta toiselle.

– Sympaattisuus, lämminhenkisyys, kodikkuus modernilla ajattelutavalla, sisustusarkkitehdit Lassenius ja Matikka kuvailevat mallistoa.

Ajattoman elegantisti muotoiltu Casia-penkki täydentää ruokailutilan kalustekokonaisuuden. Lassenius ja Matikka ovat antaneet perinteiselle ruokapöydän penkille modernin, päivitetyn ilmeen. Valkolakatusta tammesta valmistetun penkin jaloissa on muista malliston kalusteista tunnistettava piirre, läpitappiliitos, jolla suunnittelijat haluavat kunnioittaa puusepän perinteitä.

Saatavilla kahdessa koossa: 115 x 36 x 42 cm ja 170 x 36 x 42 cm. Casia-penkit valmistetaan Liettuassa.

Tuotteen mitat

115 cm leveä penkki

Leveys: 115 cm
Syvyys: 36 cm
Korkeus: 45 cm
Jalan leveys: 10 cm

170 cm leveä penkki

Leveys: 170 cm
Syvyys: 36 cm
Korkeus: 45 cm
Jalan leveys: 10 cm

Tekniset tiedot

Runko: Valkolakattu tammi
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan kasattuna
Hoito-ohje: Nihkeä tai kostea pyyhintä neutraalissa pesunesteessä, esimerkiksi astianpesuaineliuos, kostutetulla siivouspyyhkeellä, jonka jälkeen pinnan kuivaus
Valmistusmaa: Liettua
  • 170 x 36 x 45 cm
    Casia-penkki 170 x 36 x 45 cm (SKU Y13-2687-000)
  • 115 x 36 x 45 cm
    Casia-penkki 115 x 36 x 45 cm (SKU Y13-2686-000)

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet