Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Muksu-säilyttimet

Muksu-säilytin toimittaa mainiosti perustyötään eli säilyttää tavaroita. Säilyttimiä voidaan valmistaa asiakkaan toiveesta eri mittojen ja toimintojen mukaan.

Tuotetiedot

Muksu-säilytyskalusteet toimivat päiväkodissa tilan jakajina, ne tuovat ilmettä ympäristöön sekä tietysti toimittavat perustyötään eli säilyttävät tavaroita.

Säilyttimet on helppo yhdistää jo olemassa oleviin kalusteisiin, sillä niiden yleisilme on hyvin pelkistetty, mutta linjakas.

Muksu-säilyttimien runko on lakattua massiivikoivua. Vaneristen laatikoiden etusarjat ja ovet ovat laminaattipintaiset. Laminaattivärit varastomallistosta tai valittavissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Säilyttimien tausta on kestävää koivuvaneria. Säilyttimien eri runko-, hylly-, ovi- ja laatikkovaihtoehdoista on rakennettavissa asiakkaan toiveiden mukaan pyörillä liikuteltavia tai sokkelilla paikallaan pysyviä eri tiloihin sopivia säilytyskalusteita.

Säilyttimien laatikot on mahdollista valita metallikiskoin tai massiivikoivuisen hyllyn päällä olevina irtolaatikkoina. Pyöräsarjassa lukittavat pyörät pitävät tarvittaessa säilyttimen paikoillaan.

Säilyttimet ovat rakennettavissa asiakkaiden toiveiden mukaan, sillä vaihtoehtoja on runsaasti. Tuotekuvissa on esitelty vain murto-osa vaihtoehdoista, joten kysy lisää projektimyynnistämme.

Tuotteen mitat

Runkokorkeudet: 35, 61, 74, 87 ja 99 cm
Runkoleveydet: 42, 81 ja 120 cm
Rungon syvyys: 43 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Koivuvaneria
Laatikot: Vaneria, joihin valittavissa metallikiskot tai massiivikoivuinen hylly
Laatikoiden ovet ja etusarjat: Laminaattipinta

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat hyllyt, kaapit, säilyttimet ja naulakot.

Hyllyt- kaapit ja naulakot