Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Aino-keinutuoli

Aino-keinutuoli on verhoiltu kulutusta kestävällä, laadukkaalla Maya-kankaalla. Keinutuolin jämäkkä pehmuste antaa hyvän tuen istuessa eikä se upota. Pehmusteen jämäkkyys auttaa myös tuolista ylös noustessa.

Tuotetiedot

Tukevan ja vakaan Aino-keinutuolin jämäkkä pehmuste antaa hyvän tuen istuessa. Pehmusteen jämäkkyys auttaa ja helpottaa myös keinutuolista nousemisessa. Aino-keinutuoli sopii niin kotiin kuin julkiseen tilaankin.

Aino-keinutuolin käsinojiin ja jalaksiin on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: lakattu koivu tai ruskeaksi petsattu koivu. Keinutuolin runko on koivuvaneria, pehmuste paloturvallista vaahtomuovia (45 ja 23 kg/m3).

Verhoilu on saatavilla kiinteästi verhoiltuna, kokonaan tai osittain irrotettavana ja istuinosan pehmusteeseen on myös saatavilla kosteussuoja. Irrotettava, vesipestävä verhoilu helpottaa puhtaanapitoa.

Irrotettava niskatyyny viimeistelee istumiskokemuksen. Niskatyynyllä saa tukea pään taakse ja niskoille, sillä tarralla tuoliin kiinnitettävän tyynyn saa helposti säädettyä haluamalleen korkeudelle.

Aino-keinutuoli on verhoiltu erittäin kestävällä Maya-kankaalla, jonka Martindale-luku on 100 000. Keinutuolia on saatavilla kolmessa vakiovärissä: harmaa Maya 56 Earth, lila Maya 71 Lilac, punainen Maya 01 Red tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä.

Aino-kalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

Tuotteen mitat

Leveys: 65 cm
Syvyys: 99 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Käsinojat: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallinen vaahtomuovi 45 ja 23 kg/m3
Verhoilumateriaali: Erittäin kestävä Maya-kangas, jonka Martindale-luku on 100 000
Vakiovärit: Harmaa Maya 56 Earth, lila Maya 71 Lilac, punainen Maya 01 Red tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä
Vaihtoehdot käsinojiin ja jalaksiin: Lakattu koivu tai ruskeaksi petsattu koivu

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet