Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Aino-nojatuoli pehmustetuilla käsinojilla

Pehmustetuilla käsinojilla varustettu Aino-nojatuoli on saatavilla useissa eri verhoiluvaihtoehdoissa. Nojatuolin materiaalit ovat erittäin kestäviä ja ne sopivat niin kotiin kuin julkiseen tilaan.

Tuotetiedot

Aino-nojatuolin kovaa kulutusta kestävät keinonahkapaikat suojaavat verhoiltuja käsinojia kulumiselta. Samalla ne luovat nojatuolille oman, yksilöllisen ilmeen.

Pehmustettujen käsinojien ansiosta Aino-nojatuolissa istumatuntuma on miellyttävän tukeva. Tuolin jämäkkä pehmuste antaa riittävästi tukea eikä upota, myös tuolista ylös nouseminen käy vaivattomasti.

Kaikki tuolin pintamateriaalit puhdistuvat helposti pyyhkimällä. Nojatuolin verhoilu on saatavilla kiinteästi verhoiltuna, kokonaan tai osittain irrotettavana ja istuinosan pehmusteeseen on myös saatavilla kosteussuoja. Irrotettava, vesipestävä verhoilu helpottaa puhtaanapitoa.

Aino-nojatuolissa on irrotettava niskatyyny, joka viimeistelee istumiskokemuksen. Niskatyynyllä saa lisätukea pään taakse ja niskoille, tarralla tuoliin kiinnitettävä tyyny on helppo säätää haluamalleen korkeudelle.

Nojatuolin runko on koivuvaneria, jalusta lakattua koivua, jalkoihin on valittavissa lakatut tai ruskeaksi petsatut koivujalat. Tuolin pehmuste on paloturvallista vaahtomuovia, 45 ja 23 kg/m3.

Tuotekuvan nojatuoli on verhoiltu erittäin kestävällä Maya-kankaalla, jonka Martindale-luku on 100 000. Vakioverhoiluväri on harmaa Maya 56 Earth tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä, sillä verhoiluun on valittavissa useita eri vaihtoehtoja.

Aino-nojatuolin materiaalit ovat erittäin kestäviä ja ne sopivat niin kotiin kuin julkiseen tilaan. Lisäksi Aino-kalusteet ovat paloturvallisia tuotteita ja ne on testattu standardin EN 16139:2013 mukaisesti.

Korkea Aino-rahi sopii hyvin yhteen Aino-nojatuolin kanssa. Rahi on tilattavissa erikseen.

Tuotteen mitat

Leveys: 73 cm
Syvyys: 76 cm
Korkeus: 106 cm
Istumakorkeus: 51 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Jalusta: Lakattua koivua
Pehmuste: Paloturvallinen vaahtomuovi 45 ja 23 kg/m3
Verhoilumateriaali: Erittäin kestävä Maya-kangas, jonka Martindale-luku on 100 000
Vakioväri: Harmaa Maya 56 Earth tai asiakkaan toiveiden mukaan muissakin väreissä
Jalat: Lakattu tai ruskeaksi petsattu koivu

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet