Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

AudiMIN-katsomo

Pyörillä liikkuvassa AudiMIN-katsomossa on kaksi istuintasoa ja istumapaikat jopa 21 lapselle.

Tuotteella on Avainlippu

Tuotetiedot

AudiMIN-katsomosta löytyy vakiokokoonpanolla istumapaikat jopa 21 lapselle. Peruskokoonpano koostuu rungosta, 3 korkeasta istuintyynystä, 3 keskikorkeasta istuintyynystä ja 9 matalasta istuintyynystä. Katsomon alla on pyörät, jolloin opetustilanteiden muuttuessa se on helppo siirtää sivuun.

Katsomorunko on melamiinipintaista kalustelevyä. Katsomon istuimen vaihdettavissa verhoilulevyissä on 20 mm vaahtomuovi ja vakioverhoilukankaana likaa hylkivä ja hyvin kulutusta kestävä Agua Aura -kangas.

Kangas on 100 % polyesteria, hankauksen kesto 100 000 Martindale. Kangas on UV-suojattu, siinä on antimikrobikäsittely ja paloluokitus EN 1021-1, SL1.

Kalusteen etuosassa 3 säilytyslokeroa ja takana yhteensä 6 säilytyslokeroa kahdessa eri koossa.

Vakiokokoonpanoon kuuluu 15 AudiMIN-istuintyynyä, jotka sopivat rungon lokeroihin. Tyynyt vakioväreissä: 3 kpl isoja tyynyjä (35x35x26 cm) väri Margarita, 3 kpl keskikokoisia tyynyjä (35x35x18 cm) väri Plum ja 9 kpl pieniä tyynyjä (35x35x5 cm) väri Forest.

Tyynyjä on mahdollista saada erikoistilauksesta muissakin värivaihtoehdoissa. Myös tyynykombinaatioita on mahdollista muuttaa, jos tarvetta on esimerkiksi pelkästään matalille tyynyille.

AudiMIN-katsomo toimitetaan käyttövalmiina eli kasattuna. Katsomo valmistetaan omalla tehtaallamme Sastamalassa. AudiMIN-katsomo on Avainlippu-tuote.

Niemen Tehtaiden kotimaiseen, raikkaaseen kalustesarjaan kuuluu myös muita liikuteltavia lasten ja nuorten kalusteita, kuten AudiMAX-katsomo ja AudiMAX-tyynyvaunu.

Tuotteen mitat

Leveys: 118 cm
Syvyys: 782 cm
Korkeus: 797 cm
Istumakorkeudet: 30 cm ja 60 cm
Kokonaispaino: 67 kg
Tyynyt (l/s/k): 35x35x26 cm, 35x35x18 cm ja 35x35x5 cm

Tekniset tiedot

Runko: Melamiinipintaista kalustelevyä
Verhoilulevyt: 20 mm vaahtomuovi
Verhoilu: Likaa hylkivä ja hyvin kulutusta kestävä Agua Aura -kangas
Verhoilun vakiovärit: Margarita, Plum ja Forest, saatavilla tilauksesta myös muita värivaihtoehtoja
Pyörät: Rungossa 4 kpl kalustepyöriä

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet