Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Muksu-naulakko seinäkiinnitys 3-osainen

Käytännöllinen Muksu-naulakko asennetaan seinälle. Naulakkoa valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena. Kaikki Muksu-naulakot tehdään tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteella on Avainlippu

Tuotetiedot

Muksu-naulakolla päiväkodin tai koulun eteisen saa helposti järjestykseen, sillä naulakko asennetaan seinälle. Naulakkoa valmistetaan 2-, 3-, ja 4-osaisena, joten se on helppo mukauttaa päiväkotien ja koulujen muuttuviin tarpeisiin. Muksu-naulakkoperheeseen kuuluvat myös mallit, joissa on erillinen penkki ja naulakko sekä lattiamalli.

Seinäkiinnitteisen naulakon runko on lakattua massiivikoivua, tausta lakattua vaneria. Lokeron ovet ovat laminaattipinnoitteiset, laminaatti vakioväreissä tai asiakkaan toiveen mukaan. Vakiovärejä ovat valkoinen, vihreä, harmaa ja vaalea koivu.

Istuintaso on lakattua massiivikoivua tai laminaattia. Alumiiniputkihyllyt kestävät kosteutta ja mahdollistavat ilmankierron jalkineille. Jalkinehyllyn alareuna on pyöristetty, tämä lisää naulakon turvallisuutta.

Kun seinäkiinnitteinen naulakko on kiinnitetty normaalille asennuskorkeudelle (penkki noin 40 cm lattiasta), lattia on mahdollista puhdistaa naulakon alapuolelta.

Naulakon lokeron ovissa on hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit. Ovet voidaan halutessa jättää kokonaan pois. Ovien kätisyys on valittavissa.

Hattuhyllyn pohjassa ankkurikoukut ja lokeroiden takaosassa naulakot. Kaikki naulakossa käytetyt materiaalit ovat turvallisia ja haitta-aineettomia. Muksu-naulakot valmistetaan tehtaallamme Sastamalassa.

Tuotteen mitat

Leveys: 91,8 cm
Syvyys: 40 cm
Korkeus: 160 cm
Istumapenkin syvyys: 28 cm
Yläkaapin/lokeron syvyys: 26 cm

Tekniset tiedot

Runko: Lakattua massiivikoivua
Tausta: Lakattua vaneria
Lokeron ovet: Laminaattia
Istuintaso: Lakattua massiivikoivua tai laminaattia
Kenkähyllyt: Alumiiniputkea
Ovissa: Hidastetut saranat ja hygieeniset metallinupit

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi parhaiten sopivat hyllyt, kaapit, säilyttimet ja naulakot.

Hyllyt- kaapit ja naulakot