Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Niemi-nojatuoli

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemen Tehtaiden kanssa monipuolisen Niemi-malliston.

Tuotetiedot

Kevytrunkoisen Niemi-nojatuolin ympärille on helppo rakentaa koko julkitilan kalustus. Moneen tilaan muuntuva Niemi-mallisto sisältää nojatuolin lisäksi 2- ja 3-istuttavan sohvan sekä kaksi eri kokoista rahia.

Kaarevilla, laaksomaisilla muodoilla varustetun Niemi-nojatuolin käyttöergonomia ja istumamukavuus on hiottu huippuunsa. 

Tukevista käsinojista on helppo ottaa tukea nojatuolille istuttaessa ja siitä noustessa. Nojatuolin istuin- ja selkänojatyyny on korkeakimmoista, palosuojattua vaahtomuovia. Nojatuoli on kiinteästi verhoiltu, istuin- ja selkänojatyynyt ovat käännettävissä.

Käyttökohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan verhoiluun on valittavissa useita eri kangasvaihtoehtoja. Tuotekuvien nojatuolissa jalat ovat koivua, mutta asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan toimitamme myös muita vaihtoehtoja.

Meidän kanssamme voit olla luova. Vaikka projektisi ei jousta, me joustamme ja tuemme luovuuttasi!

Niemen Tehtaat Oy täyttää tänä vuonna 125 vuotta. Juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä kanssamme malliston, joka koostuu oman sohvatehtaamme Niemi Sofan valmistamista huonekaluista.

Kunnioituksesta 125-juhlavuotta kohtaan Nousiainen antoi suunnittelemalleen monipuoliselle mallistolle sen ansaitseman nimen, Niemi. Muuntuvalla Niemi-mallistolla on helppo kalustaa niin hotellit, työhuoneet, neuvottelutilat, aulat kuin muutkin julkitilat.

Kalustemuotoilija Marjut Nousiaiselle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua. Tällaisella herkällä suunnittelulla edistetään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

– Kalusteiden jalat ovat massiivipuuta ja tuovat kaarevan, orgaanisen muotokielen kanssa luonnonelementtejä osaksi designia, suunnittelija kertoo.

Niemi-nojatuoli valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Niemi-mallistoon kuuluu myös 2- ja 3-istuttava sohva sekä kaksi eri kokoista rahia.

Tuotteen mitat

Leveys: 83 cm
Syvyys: 87 cm
Korkeus: 85 cm
Istumaleveys: 60 cm
Istumasyvyys: 56 cm
Istumakorkeus: 45 cm
Jalan korkeus: Etujalat 19 cm, takajalat 16 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria
Istuintyyny: Korkeakimmoinen ja palosuojattu HR-35-vaahtomuovi
Selkätyyny: Korkeakimmoinen ja palosuojattu HR-25-vaahtomuovi
Jalat: Koivua
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan valmiiksi koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Ladattavat tiedostot

Projektikoordinaattori

Jenny Prusi

+358 50 347 1713
jenny.prusi@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet