Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Niemi-rahi iso

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemen Tehtaiden kanssa monipuolisen Niemi-malliston.

Tuotetiedot

Kaarevilla, laaksomaisilla muodoilla varustetun Niemi-sohvan pariksi sopii hyvin samaan sarjaan suunniteltu Niemi-rahi. Niemi-rahia on saatavilla kahdessa eri koossa.

Rahissa on tukeva puurunko ja se on kiinteästi verhoiltu. Korkeakimmoinen, palosuojattu HR-35-vaahtomuovi takaa rahin jämäkkyyden ja pitkäkestoisuuden.

Tukeva rahi tuo jaloille kaivattua lisätukea. Tarvittaessa rahi toimii myös lisäistuimena.

Käyttökohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan verhoiluun on valittavissa useita eri kangasvaihtoehtoja. Tuotekuvien rahissa jalat ovat koivua, mutta asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan toimitamme myös muita vaihtoehtoja.

Meidän kanssamme voit olla luova. Vaikka projektisi ei jousta, me joustamme ja tuemme luovuuttasi!

125-juhlavuotemme kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä kanssamme malliston, joka koostuu oman sohvatehtaamme Niemi Sofan valmistamista huonekaluista.

Kunnioituksesta 125-juhlavuotta kohtaan Nousiainen antoi suunnittelemalleen monipuoliselle mallistolle sen ansaitseman nimen, Niemi. Muuntuvalla Niemi-mallistolla on helppo kalustaa niin hotellit, työhuoneet, neuvottelutilat, aulat kuin muutkin julkitilat.

Niemi-mallistoon Nousiainen valitsi kalusteisiin sopivia laadukkaita, paloturvallisia, mutta myös ilmeikkäitä, rouheita ja struktuurisia kankaita. 

 Lauritzonin Boucle on juuri sellainen. Hiekka, sininen ja keltainen ovat kauniit Niemeen sopivat sävyt. Ehkä niistä saa inspiraatiota myös moneen julkitilan sisustukseen. Vaikkapa keltainen sohva piristäisi montaa muuten väritöntä tilaa, Nousiainen kertoo.

Lisäksi suunnittelija valitsi suomalaisen maun ikisuosikin eli harmaan ja siitä kolme kaunista sävyä Lauritzonin Nemi Melange -sarjasta.

– Näissä ilme ja eloisuus ei tule pintastruktuurin kautta vaan kauniina meleerattuna sävynä. Eloisa sävy on omiaan puhtaanapidonkin kannalta julkitilassa, suunnittelija painottaa.

Kalustemuotoilija Marjut Nousiaiselle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua. Tällaisella herkällä suunnittelulla edistetään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

– Kalusteiden jalat ovat massiivipuuta ja tuovat kaarevan, orgaanisen muotokielen kanssa luonnonelementtejä osaksi designia, suunnittelija kertoo.

Niemi-rahi valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Niemi-mallistoon kuuluu myös 2- ja 3-istuttava sohva sekä nojatuoli.

Tuotteen mitat

Leveys: 72 cm
Syvyys: 55 cm
Korkeus: 45 cm
Jalan korkeus: 19 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria ja korkeakimmoinen, palosuojattu HR-35-vaahtomuovi
Jalat: Koivua
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan valmiiksi koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet