Siirry suoraan sisältöön
Tuotteemme kestävät elämää

Niemen Tehtaat on valmistanut ja toimittanut kestäviä kalusteratkaisuja suomalaisiin julkitiloihin ja erilaisiin ympäristöihin jo vuosikymmenien ajan.

Tietoa tuotteistamme
Palvelut kestävyyttä lisäämässä

Tarjoamme palveluita tuotteen koko elinkaarelle kasaus- ja asennuspalveluista huolto- ja korjauspalveluun.

Tutustu palveluihimme
Perheyritys jo neljännessä polvessa

Vuonna 1898 perustettu Niemen Tehtaat jatkaa puusepänperinteitä jo neljännessä polvessa. Perheyritys on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia.

Lue lisää meistä
 

Helmet-rahi

Helmet-nojatuolin kaveriksi sopii pyöreälinjainen, pehmeä Helmet-rahi. Saatavilla eri verhoiluvaihtoehdoilla.

Tuotetiedot

Pyöreälinjaisen Helmet-nojatuolin kruunaa pehmeä Helmet-rahi. Rahissa on tukeva, koivuvanerista valmistettu runko sekä palosuojattu, korkeakimmoinen HR-35-vaahtomuovi. Jalkojen korkeus on 19 cm.

Helmet-nojatuoli on ylhäältä päin katsottuna pyöreän pallon muotoinen, kuin helmi, mutta se muistuttaa myös kypärää, josta nimi Helmet on syntynyt.

Käyttökohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan verhoiluun on valittavissa useita eri kangasvaihtoehtoja. Tuotekuvien nojatuolissa jalat ovat koivua, mutta asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien mukaan toimitamme myös muita vaihtoehtoja.

Meidän kanssamme voit olla luova. Vaikka projektisi ei jousta, me joustamme ja tuemme luovuuttasi!

Niemen Tehtaat Oy täyttää tänä vuonna 125 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi sisustusarkkitehti SIO ja kalustemuotoilija Marjut Nousiainen on luonut yhteistyössä Niemen Tehtaiden kanssa pyöreälinjaisen, syliinsä kutsuvan Helmet-nojatuolin ja -rahin.

Kalustemuotoilijalle tärkeää on restoratiivinen suunnittelu, joka tarkoittaa kaikki aistit huomioon ottavaa, hyvinvointiin panostavaa suunnittelua, jossa luonto liitetään kiinteäksi osaksi suunnittelua. Tällaisella herkällä suunnittelulla edistetään ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.

– Helmet toimii esimerkiksi pörröisen ja struktuurisen kankaan kanssa, joka vain lisää sen pyöreyttä ja pehmeyttä. Rahin jalat ovat massiivipuuta ja tuovat kaarevan orgaanisen muotokielen kanssa luonnonelementtejä osaksi designia, suunnittelija kertoo.

125-juhlavuosi herättää Nousiaisessa kunnioitusta ja arvostusta pitkiä perinteitä ja tehtyä työtä kohtaan.

– On ilo ja kunnia olla osa tätä tarinaa ja juhlavuotta, Nousiainen kiittelee.

Helmet-rahi valmistetaan omalla sohvatehtaallamme Virossa. Nousiainen on suunnitellut rahin kaveriksi Helmet-nojatuolin.

Tuotteen mitat

Leveys: 65 cm
Syvyys: 50 cm
Korkeus: 44 cm
Jalan korkeus: 19 cm

Tekniset tiedot

Runko: Koivuvaneria ja korkeakimmoinen, palosuojattu HR-35-vaahtomuovi
Jalat: Lakattua koivua
Tuotteen valmiusaste: Toimitetaan valmiiksi koottuna
Tuotteen valmistusmaa: Viro

Ladattavat tiedostot

Myyntipäällikkö

Antti Korpela

+358 50 1299
antti.korpela@niementehtaat.fi

Heräsikö kysyttävää?

Ota yhteyttä tai soita niin jutellaan!

 

Tutustu ja lue lisää

Tutustu käytännöllisiin, turvallisiin ja moniin tarpeisiin sopiviin tuoleihin, nojatuoleihin, katsomoihin, säkkituoleihin sekä työtuoleihin.

Istuimet